Register
A password will be e-mailed to you.

Υπάρχουν μερικές εκατοντάδες λόγοι για να επιθυμεί κάποιος να ταξιδέψει μέχρι την Κούβα και η Αβάνα προσφέρει έναν ακόμη.

Αυτός δεν είναι άλλος από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Manzana Kempinski La Habana, που μετρά κάτι λιγότερο από ένα χρόνο παρουσίας στην κουβανέζικη πρωτεύουσα.

Τοποθετημένο σε κεντρικό σημείο της παλιάς συνοικίας της Αβάνας, το 5* Manzana Kempinski διαθέτει πλήθος παροχών και ανέσεων που συμβαδίζουν με το πνεύμα της πόλης και όλα όσα έχουν κάνει δημοφιλή προορισμό την Κούβα.

Η ελβετική εταιρεία που ειδικεύεται στη φιλοξενία έχει δημιουργήσει ένα κόσμημα 246 δωματίων, 6 εστιατορίων και bar, καθώς και ενός ξεχωριστού tobacco lounge όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει το πούρο του καθοδηγούμενος από έναν κορυφαίο Habanosommelier (sommelier των κουβανέζικων πούρων).

Δεν είναι όμως μόνο αυτά καθώς ξεχωρίζει και το 10.000 τ.μ. σπα του ξενοδοχείου όπως και το γυμναστήριό του.

Φυσικά στο Manzana Kempinski La Habana υπάρχει και ένα εξίσου σαγηνευτικό rooftop bar με πισίνα και αίθριο, όπου είναι διάχυτη -όπως σχεδόν και σε κάθε άλλο χώρο του ξενοδοχείου- η γοητεία του κομψού αποικιακού στυλ.

Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν είναι και το φθηνότερο κατάλυμα του πλανήτη, καθώς οι τιμές ξεκινούν από €355/ βράδυ.