Register
A password will be e-mailed to you.

Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο Γιωργος Αγγελοπουλος σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό.

Ο Ντάνος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ», σχολίασε τις δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή, ενώ αποκάλυψε και την πρόταση που δέχθηκε από τον ΣΚΑΪ λίγο πριν πει το «ναι» στην τηλεοπτική σειρά του Alpha.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρος, πως δεν θα τον δούμε σε ερωτικές σκηνές ενώ ανέφερε πως δεν προλαβαίνει να δει Survivor μιας και όταν έχει χρόνο παρακολουθεί τον εαυτό του στον ρόλο του Στέφανου Λαμπίρη προκειμένου να τον βελτιώσει όσο μπορεί.

Απάντησε μάλιστα και στα επικριτικα σχολια του Μεμου Μπεγνη, λέγοντας πως «δεν έκανα καμία κίνηση για να «βαφιστώ» ηθοποιός από τη μια μέρα στην άλλη και να προσβάλλω τους επαγγελματίες του χώρου. Όποιος είναι τόσο έμπειρος σε κάτι, καλό θα είναι να βοηθήσει τους άπειρους και να τους πει και μια κουβέντα πάνω σε αυτό, εφ’ όσον θέλει να πει κάτι. Το εύκολο είναι να κρίνεις. Και ο Μέμος Μπεγνής κάποια στιγμή είχε ένα καινούργιο ξεκίνημα».

Εξήγησε επίσης τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε στα μισά της παράστασης του Cabaret, καθώς όπως είπε «έπρεπε να φύγω. Ειδοποιήθηκα στο ξεκίνημα της παράστασης και έφυγα στο διάλειμμα. Δεν στήθηκα όπως είπαν στις κάμερες, γιατί δεν έχω ανάγκη να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν είναι ότι δεν σέβομαι το χώρο, ή τους ανθρώπους που με κάλεσαν. Δεν θέλω να ασχοληθώ περισσότερο με τα σχόλια και το πόσο γρήγορα έτρεξαν να με βγάλουν αγενή».

Όπως δήλωσε ο πρώην νικητής του Survivor «μια ημέρα πριν υπογραφούν οι συμβάσεις μας με το “Τατουάζ”, δέχθηκα μια πρόταση από τον ΣΚΑΪ, που αφορούσε το “Survivor Πανόραμα” και είχε να κάνει με ένα επεισόδιο την εβδομάδα που εγώ θα ήμουν συμπαρουσιαστής της Ντορέττας Παπαδημητρίου, αλλά επειδή ήταν αργοπορημένη (η πρόταση) και προχωρημένες οι συζητήσεις μου με τον Alpha θεώρησα ότι ήταν καλύτερο για μένα να κάνω το Τατουάζ».

Ξεκαθάρισε επίσης πως δεν δέχθηκε καμία άλλη πρόταση προκειμένου να συμμετάσχει ως guest παίκτης στο Survivor, οπως τυχον δεχθηκε ο Κωστα Αναγνωστοπουλος, ενώ παραδέχθηκε πως θα ήθελε να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχει στα αγωνίσματα.