Register
A password will be e-mailed to you.

Η Ζετα Μακρυπουλια λίγο πριν το τέλος της περυσινής σεζόν ανέλαβε την παρουσίαση του «Ρουκ Ζουκ».

Η Ζέτα των βραδινών show, η παρουσιάστρια υπερπαραγωγή του κυριακάτικου prime time, ανέλαβε να παρουσιάσει ένα ανάλαφρο, χαριτωμένο τηλεοπαιχνίδι των 90s που επέστρεψε γιατί όντως είχε πολύ φανατικούς θαυμαστές. Βρες το λάθος…

Το «Ρουκ Ζουκ» επέστρεψε ανανεωμένο, πιο designάτο, πιο high tech, είχε και παντομίμα, απ’ όλα είχε μωρέ! Και νούμερα είχε, που προβλημάτισαν τον ανταγωνισμό, που έφεραν χαμόγελα στον ΑΝΤ1, που ξαναμοίρασαν την τράπουλα. Το «Ρουκ Ζουκ» θα μπορούσε να έπαιζε από πέρυσι απέναντι σε ισχυρότερο ανταγωνισμό, πολύ αργότερα από τις 3 το μεσημέρι. Όμως όχι, ο ΑΝΤ1 ήθελε να το βάλει στην πιο περίεργη ώρα της ημέρας.

Ας συνοψίσουμε… Η Ζέτα Μακρυπούλια πετάει από επάνω της τη βραδινή ζώνη και τις εμφανίσεις κονκόρντ, αναλαμβάνει ένα εύπεπτο τηλεοπαιχνίδι και μετακομίζει στην ώρα που άλλοτε βλέπαμε το «Καφέ της Χαράς», εκείνη τη στιγμή που αν είσαι σπίτι σε γλυκοπαίρνει ο ύπνος και δεν είσαι σίγουρος τι παρακολουθείς.

Και συναντάς τη Ζέτα στην πράξη. Η Ζέτα που κατά κύριο λόγο είναι γυναικάρα. Εντυπωσιακή, έμφυτα σνομπ με τον αέρα που αναπνέει, προσπαθεί να πείσει για κοπέλα της διπλανής πόρτας αλλά δεν τα καταφέρνει με καμία κυβέρνηση. Η Ζέτα όταν κάνει κάνει πλάκα είναι σαν να σου λέει ότι πήρες κακούς βαθμούς στο τρίμηνο, θυμίζει σε πολλά το χιούμορ του Νίκου Μουτσινά (λογικό είναι φίλος της), γενικά σου δίνει την αίσθηση του «καλέ μου φίλε, βρες τη λέξη και μη με σκας μεσημεριάτικο». Είναι σχεδόν ειρωνική σε κάθε στιγμή της εκπομπής. Σαν την Έλενα Ακρίτα στον «Αδύναμο Κρίκο». Το βλέπεις και εσύ πως φαντάζει ό,τι πιο ξένο μπορούσες να φανταστείς για το συγκεκριμένο concept.

Όμως η Ζέτα είναι το πιο ιδιαίτερο πλάσμα που μπορείς να πετύχεις στη μικρή οθόνη. Ναι, απέχει χιλιόμετρα από τις απαιτήσεις που θα είχε ένα παιχνιδάκι σαν το «Ρουκ Ζουκ», που μάλλον θα έβαζες για παρουσιάστρια μία κοπέλα χαρούμενη και ευδιάθετη όσο η Ελένη Τσολάκη για παράδειγμα. Όμως η Ζέτα είναι βασικός λόγος να δεις το «Ρουκ Ζουκ», γιατί το φλεγματικό της χιούμορ και το ύφος της είναι αυτό που σε κάνει να μην κοιμηθείς βλέποντάς το.

Άρα, αμφιλεγόμενη επιλογή μπορεί να υπήρξε, λάθος όμως σε καμία περίπτωση!