Register
A password will be e-mailed to you.

Σίγουρα θα σου έχει συμβεί, έστω και μία φορά στη ζωή σου σε κάποιο ταξίδι: Να βρεθείς σε ένα ξενοδοχείο, όπου ανοίγοντας τις κουρτίνες, μένεις με το στόμα ανοιχτό. Φυσικά, θα έχει συμβεί και το ακριβώς αντίθετο, αλλά καλύτερα να μην μιλήσουμε γι’ αυτό.

Υπάρχουν λοιπόν κάποια ξενοδοχεία όπου η θέα από τα δωμάτιά τους είναι από τα πιο δυνατά σημεία τους. Όπως τα παρακάτω.

Belmond Sanctuary Lodge, Μάτσου Πίτσου, Περού

Τα δωμάτια των ξενοδοχείων με την (μάλλον) καλύτερη θέα στον πλανήτη

Δίχως αμφιβολία η αρχαία πόλη στο νότιο Περού είναι από τα πιο συναρπαστικά σημεία του πλανήτη. Το Μάτσου Πίτσου συγκαταλέγεται σε εκείνα τα μέρη που επισκέπτονται οι περισσότεροι ταξιδιώτες ετησίως. Από τα παράθυρα του Belmond Sanctuary Lodge λοιπόν, μπορεί κάποιος να απολαύσει τη συναρπαστική θέα προς αυτό και το συγκεκριμένο στοιχείο του χαρίζει μία θέση σε αυτή τη λίστα.

Cavallo Point, Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ

ΚΑΒΑΛΟ ΠΟΙΝΤ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ

Τα δωμάτια του Cavallo Point “βλέπουν” την ίσως δημοφιλέστερη γέφυρα αυτού του κόσμου, ενώ διαθέτουν απρόσκοπτη θέα προς τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο. Μία θέα δηλαδή που έχει περίοπτη θέση στην ιστορία του σινεμά και της ποπ κουλτούρας.

Aman, Βενετία, Ιταλία

ΑΜΑΝ ΒΕΝΕΤΙΑ

Σε μία από τις πιο γοητευτικές πόλεις του πλανήτη, το ξενοδοχείο Aman της Βενετίας είναι τοποθετημένο ακριβώς στην άκρη του Μεγάλου Καναλιού και η οπτική από τα δωμάτιά του ασφαλώς και χαρίζει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες της περιοχής.

Post Ranch Inn, Μπιγκ Σερ, Καλιφόρνια

ΠΟΣΤ ΡΑΝΤΣ ΙΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Σε περίπτωση που δε γνωρίζεις πού και τι ακριβώς είναι το Μπιγκ Σερ, μάθε πως πρόκειται για μία βραχώδη παραθαλάσσια περιοχή στην κεντρική ακτή της Καλιφόρνια και ένα από τα πιο επισκέψιμα σημεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η άγρια ομορφιά του φυσικού τοπίου σε συνδυασμό με την αχανή γοητεία του ωκεανού δημιουργούν εντυπωσιακές εικόνες, ακριβώς έξω από το παράθυρο του επισκέπτη.

Shangri La, Λονδίνο, Αγγλία

ΣΑΝΓΚΡΙ ΛΑ ΛΟΝΔΙΝΟ

Στον περίφημο ουρανοξύστη με σχήμα ακανόνιστης πυραμίδας Shard της βρετανικής μητρόπολης φιλοξενείται μεταξύ άλλων και το ξενοδοχείο Shangri La. Κατά τη διαμονή σου σε κάποιο από τα δωμάτιά του, σχεδόν όλα τα αξιοθέατα του Λονδίνου απλώνονται στα πόδια σου.

Park Hyatt, Σίδνεϊ, Αυστραλία

ΠΑΡΚ ΧΑΪΑΤ ΣΙΔΝΕΙ

Η όπερα της μεγαλύτερης πόλης της Αυστραλίας είναι και το διασημότερο αξιοθέατό της. Εκτός από τις σύγχρονες παροχές του, το Park Hyatt χαρίζει στους φιλοξενούμενούς του και μία από τις καλύτερες οπτικές της.